office@woodhouse.bg
Контакт +359 878 23 3737
Пон - Пет 9:00-18:00
България

Връщане на стока

Wood house / Връщане на стока

Уважаеми Клиенти,

Имате право, в срок от 14 дни от получаването, да се откажете безусловно (изцяло или частично) от извършената и получена от Вас поръчка на сайта ни www.woodhouse.bg, без да заплащате каквито и да е разходи, с изключение на разходите за връщането на стоката обратно.

14-дневният срок започва да тече от датата на  приемане на доставката от Вас или от трето лице, намиращо се на посочения от Вас адрес за доставка.

В рамките на горния срок, за да върнете стоката е необходимо:

  1. Стоката да е неизползвана и с напълно запазен търговски вид;
  2. Да изпратите по куриер стоката с платена от Вас куриерска услуга на следния адрес: гр.Пловдив, ул. Остромила 18
  3. Продуктът трябва да е добре опакован при предаването на куриер, за да не бъде увреден при транспортирането (без залепени товарителници по търговската опаковка).
  4. Да попълните правилно и изчерпателно (полетата в жълто са задължителни) Стандартен формуляр за упражняване на правото на отказкойто формуляр да изпратите на имейл адрес: office@woodhouse.bg със subject  „Отказ от поръчка №………………“ и да го разпечатате и приложите в пакета, който предавате на куриера.
  5. Да приложите в пакета касовия бон за извършената покупка;

Само стриктното изпълнение на горните условия  прави възможно приемането на отказаната стока и възстановяването на платената цена.

Правото на отказ от получена доставка не може да бъде упражнено във физически магазин.

Формулярът за отказ можете да изтеглите от тук: Стандартен формуляр за упражняване на правото на отказ

За повече информация моля, посетете сайта на Комисията за Защита на Потребителите. Можете да влезете в сайта директно от тук: КЗП