office@woodhouse.bg
Контакт +359 878 23 3737
Пон - Пет 9:00-18:00
България

За Нас

Wood House е ситуирана в сърцето на Родопа планина, което позволява постоянното снабдяване с нужните ни суровини. Имаме дългогодишен опит в производството и продажбата на широка гама от продукти: дървени къщи, беседки, изделия от дърво, детайли за мебелната промишленост, фасониран дървен материал, пелети и други.

Опитът на Wood House се крие зад 10-годишното ни сътрудничество с нашите партньори от Република Молдова. Във времето се развихме от търговци до производители, благодарение на което днес можем да извършваме пряк контрол върху качеството на продуктите, които предлагаме на нашите клиенти.

Екипът на Wood House се състои от професионалисти, винаги готови да превърнат мечтите ви в реалност.

ИЗБЕРЕТЕ РАЗЛИЧНОТО

Вярваме, че качественият продукт е комбинация от много характеристики, които се допълват взаимно в една перфектна хармония. Точно затова можем спокойно да твърдим, че нашите дървени къщи са пример за такъв продукт, което се дължи на тяхната:

Красота – прекрасният и очарователен външен вид на дървените къщи моментално ще привлече вниманието ви, а съчетанието на уютен и модерен интериор ще ви накара да се влюбите.

Екологичност – дървесината е абсолютно безвреден естествен материал. Дървото, благодарение на съдържащите се фитонциди и смоли, има благотворен ефект върху човешкото здраве, а естественият и мек цвят успокоява психиката.

Икономичност – eстествената красота и естествените качества на дървените стени позволяват да се пести от вътрешна и външна мебел, от звукоизолация, отопление и др.

Дълговечност – една добре проектирана и построена къща ще издържи векове. Има дървени къщи, които са на повече от 200 години, а съвременните, уникални материали, които използваме за дървообработването, значително удължават срока на експлоатация.

Ние от Wood House обичаме работата си и сме готови да надскочим очакванията ви, защото вашето удовлетворение е най-голямото ни преследване!