office@woodhouse.bg
Контакт +359 878 23 3737
Пон - Пет 9:00-18:00
България

За Нас

Wood House е семейна компания, в сърцето на Родопа планина – село Павелско, която стартира своята дейност преди 5 години  с производството на изделия от дърво, включващи по-конкретно парково и градинско обзавеждане като пейки, маси, беседки, навеси и перголи.


Друга част от дейността се състои в изграждането на къщи от дървени сглобяеми конструкции.


Нашият екип работи по индивидуални проекти, целящи да преобразят облика на селския двор, градския парк, детската площадка или градинката пред блока.

ИЗБЕРЕТЕ РАЗЛИЧНОТО

Вярваме, че качественият продукт е комбинация от много характеристики, които се допълват взаимно в една перфектна хармония. Ето защо можем спокойно да твърдим, че нашите дървени изделия са точно такъв пример. Това се дължи на тяхната :

  • Красота – прекрасният и очарователен външен вид на изделията от дърво моментално ще привлече вниманието ви, а съчетанието на уютен и модерен стил ще ви накара да се влюбите.

  • Индивидуалност – нашите модели са изработени по специална технология на струговане на дървения материал, при която се получава крайния ефект на цилиндричните форми, които са много характерни за скандинавския стил. Работим по индивидуален проект на клиента и целим продукт без аналог.

  • Екологичност – дървесината е абсолютно безвреден естествен материал. Ние се стараем той да бъде обработен с висококачествени екологични масла. Освен това полагаме грижа за суровината като затваряме цикъла на производство с нашата кампания за засаждане на дръвчета – Wood House Eco Family.
    • Целта ни е да възстановяваме взетото от природата с помощта на нашите клиенти, които да превърнем в социално отговорно семейство, без допълнително да ангажираме усилията и времето им.
    • Чудите се как ще се случи това? Идеята ни е, при всяко закупено изделие да отделяме 10% от покупната цена и събраните средства да инвестираме в засаждане на дървета, като всеки клиент ще получи сертификат с QR код и уникален номер, чрез който да вижда своето засадено дърво на интерактивната карта на сайта, защото грижата за природата, означава грижа за хората.

  • Дълговечност – едно добре проектирано и сглобено дървено изделие в т.ч. пейка, маса, беседка или навес, ще издържи векове. Има дървени къщи, които са на повече от 200 години, а съвременните, уникални материали, които използваме за дървообработването, значително удължават срока на експлоатация.

Ние от Wood House обичаме работата си и сме готови да надскочим очакванията ви, защото вашето удовлетворение е най-голямото ни преследване!