office@woodhouse.bg
Контакт +359 878 23 3737
Пон - Пет 9:00-18:00
България

Планиране на вашите мебели в 5 стъпки

WoodHouse може да се похвали с нарастваща гама от цялостни решения за интериора. Това включва обзавеждане за почти всички помещения в дома и аксесоари. Компанията гарантира качественото проектиране и ефективно разпределение на пространството в дома и офиса.

Изграждането на проект за масивна мебел е отговорна дейност, която ние от Wood House третираме като разговор между нас и клиента. Вашият проект трябва да отговаря на Вашите желания, очаквания и нужди, защото в крайна сметка Вие сте важният в това начинание. Ние Ви даваме възможност да създадете мечтаните от вас мебели от масив. Запознайте се с нашия начин да постигнем вашите мечтани мебели в 5 стъпки.

1.

Първи етап

Първа среща:

Първоначална, опознавателна среща с екипа и разясняване параметрите на проекта. Стандартно на тези срещи се набелязват конкретни стилове и се задават ориентири, които нашите дизайнери да вземат предвид по време на следващите стъпки.

2.

Втори етап

Изясняване на вашите идеи:

След като поставим основните граници на проекта, преминаваме към изясняване на вашите идеи и какви очаквания имате, за да може нашите дизайнери да достигнат до желания от вас проект и всички изисквания към него.

3.

Трети етап

Изготвяне на 3D проект:

След като изясним всички детайли по проекта, нашия екип преминава към визуализирането на вашите идеи. Следва да изготвим 3D проекта и да Ви го представим, в случай, че всичко е както сте го очаквали преминаваме към последващите стъпки, ако проекта има нужда от корекции, Вие имате възможността до 3 пъти да направите съответните промени, които желаете.

4.

Четвърти етап

Производство на желаната от вас мебел от масив:

При одобрение на 3D проекта преминаваме към производството му. Времето за производство е между един и два месеца, в зависимост от модела и опциите, които сте избрали. Ние гарантираме оптимизирано управление на производственото планиране и доставка. Ще ви информираме за напредъка по всяко време.

5.

Пети етап

Доставка и монтаж:

След като произведем дадения проект, преминаваме към доставка и монтаж. Детайлите по доставката зависят от конкретния проект, може да бъде доставен както от спедиторска фирма, така и чрез транспорт на компанията ни (както е по удобно за възложителя). Ако проекта е с по-високо ниво на сложност нашите монтажници ще Ви бъдат от полза, в случай че дадената мебел може да бъде доставена сглобена, то тогава няма да има нужда от допълнителен монтаж.

Нека се запознаем с вашата идея!

В Wood House оставаме близо до нашите клиенти през целия процес на планиране и проектиране, за да предвидим всичките им нужди. Ние сме решени да дадем на насладата повече място в живота Ви. Свържете се с нас, за да можем заедно да направим вашите мечтани мебели.

Контакт с нас