office@woodhouse.bg
Контакт +359 878 23 3737
Пон - Пет 9:00-18:00
България

Планиране на вашата кухня в 7 стъпки

Wood House Ви дава възможност да създадете мечтаната от вас кухня. Запознайте се с нашия начин да постигнем вашата идеална кухня в 7 стъпки.

1.

Първа стъпка

Първа среща:

Първоначална, опознавателна среща с екипа и разясняване параметрите на проекта. Стандартно на тези срещи се набелязват конкретни стилове и се задават ориентири, които нашите дизайнери да вземат предвид по време на следващите стъпки.

2.

Втора стъпка

Вземане на мерки:

Уговорка за среща в удобно за вас време, за да снемем размерите за вашия проект, като височина на помещенията, точно местоположение на отвори, водопровод, ел. инсталация и други. Ще измерим всичко до най-малките детайли, за да подсигурим спокоен монтаж на вашата кухня.

3.

Трета стъпка

Изготвяне на индивидуален проект:

Основната цел на нашия дизайнерски екип е да проучим вашите идеи и да отговорим на всички ваши въпроси, за да надхвърлим вашите очаквания. Нашата цел: изцяло персонализиран дизайн на вашата кухня според вашите нужди и вашия бюджет. Пригответе се да бъдете изненадани от нашите креативни предложения, които ще оптимизират естетиката и функционалностите на вашата бъдеща кухня.

4.

Четвърта стъпка

Представяне на идейния 3D проект:

3D планирането на вашата бъдеща кухня по поръчка изисква нова среща за представяне на вашия проект. Оформление, цветове, материали, плот и всички малки подробности, които трябва да бъдат изяснени – вие се наслаждавате на пълната свобода на избор. Нашият краен стремеж е вашето пълно удовлетворение.

5.

Пета стъпка

Вътрешни аксесоари и съвети за спестяване на място:

Ние Ви позволяваме да персонализирате кухнята си до последния детайл. Ще Ви посъветваме за аксесоари и системи за съхранение, които могат да постигнат до 30% повече място във вашата кухня. Ние ще ви предложим компетентен съвет, за да превърнете вашата мечтана кухня в един напълно нов свят, отворен за вашето ежедневие и хората, които обичате.

6.

Шеста стъпка

Производство:

Времето за производство е между един и четири месеца, в зависимост от модела и опциите, които сте избрали. Ние гарантираме оптимизирано управление на производственото планиране и доставка. Ще ви информираме за напредъка по всяко време.

7.

Седма стъпка

Доставка и монтаж

Монтажът на кухнята е решаваща стъпка във вашия проект. Продължава средно една седмица. Ние сме подпомогнати от екип от професионални монтажници, дърводелци и производители на шкафове, за да ви гарантираме резултата, който е в съответствие с най-високите стандарти в бранша.

Нека се запознаем с вашата идея!

В Wood House оставаме близо до нашите клиенти през целия процес на планиране и проектиране, за да предвидим всичките им нужди. Ние сме решени да дадем на насладата повече място в живота Ви. Свържете се с нас, за да можем заедно да постигнем мечтаната от вас кухня.

Контакт с нас